Прикажани 1–12 од 28 резултати

Прикажи 12 24 36

Конектор BH10R

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки, 10 пина, за PCB

Конектор BH10S

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки, 10 пина, за PCB

Конектор BH12S

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки, 12 пина, за PCB

Конектор BH14R

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки, 14 пина, за PCB

Конектор BH14S

15.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки, 14 пина, за PCB

Конектор BH16R

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки, 16 пина, за PCB

Конектор BH16S

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки, 16 пина, за PCB

Конектор BH20R

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки, 20 пина, за PCB

Конектор BH20S

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки, 20 пина, за PCB

Конектор BH26R

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки, 26 пина, за PCB

Конектор BH26S

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки, 26 пина, за PCB

Конектор BH34R

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Машки, 34 пина, за PCB