Прикажани 1–12 од 107 резултати

Прикажи 12 24 36

Отпорник 0R 0805

2.00 ден (вклучено ДДВ)
0 Ohm, SMD 0805 (1/8W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 100K 0805

2.00 ден (вклучено ДДВ)
100 KOhm, SMD 0805 (1/8W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 100R 0805

2.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, SMD 0805 (1/8W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 10K 0805

2.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, SMD 0805 (1/8W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 10R 0805

2.00 ден (вклучено ДДВ)
10 Ohm, SMD 0805 (1/8W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 120K 0805

2.00 ден (вклучено ДДВ)
120 KOhm, SMD 0805 (1/8W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 120R 0805

2.00 ден (вклучено ДДВ)
120 Ohm, SMD 0805 (1/8W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 12K 0805

2.00 ден (вклучено ДДВ)
12 KOhm, SMD 0805 (1/8W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 12R 0805

2.00 ден (вклучено ДДВ)
12 Ohm, SMD 0805 (1/8W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 150K 0805

2.00 ден (вклучено ДДВ)
150 KOhm, SMD 0805 (1/8W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 150R 0805

2.00 ден (вклучено ДДВ)
150 Ohm, SMD 0805 (1/8W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 15K 0805

2.00 ден (вклучено ДДВ)
15 KOhm, SMD 0805 (1/8W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник