Прикажи 12 24 36

Осигурувач 0.6A 5KV

50.00 ден (вклучено ДДВ)
0.6A, 5000V, 6x40mm, MICROWAVE, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 0.8A 5KV

50.00 ден (вклучено ДДВ)
0.8A, 5000V, 6x40mm, MICROWAVE, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 1A 5KV

50.00 ден (вклучено ДДВ)
1A, 5000V, 6x40mm, MICROWAVE, FUSE Стаклен Осигурувач