Прикажани сите 5 резултати

Прикажи 12 24 36

Лед диода 4.8mm Бела

10.00 ден (вклучено ДДВ)
3.0V-2.2V, 20mA, 588-590nm, 1000-1200mcd, 4.8mm Висока Сјајна Бела Лед Диода

Лед диода 4.8mm Жолта

10.00 ден (вклучено ДДВ)
1.8V-2.2V, 20mA, 588-590nm, 1000-1200mcd, 4.8mm Висока Сјајна Жолта Лед Диода

Лед диода 4.8mm Зелена

10.00 ден (вклучено ДДВ)
3.0V-3.4V, 20mA, 460-465nm, 1200-1400mcd, 4.8mm Висока Сјајна Зелена Лед Диода

Лед диода 4.8mm Плава

10.00 ден (вклучено ДДВ)
3.0V-3.4V, 20mA, 460-465nm, 1200-1400mcd, 4.8mm Висока Сјајна Плава Лед Диода

Лед диода 4.8mm Црвена

10.00 ден (вклучено ДДВ)
1.8V-2.3V, 20mA, 625-630nm, 1400-1600mcd, 4.8mm Висока Сјајна Црвена Лед Диода