Прикажани сите 6 резултати

Прикажи 12 24 36

Сијалица 12V

15.00 ден (вклучено ДДВ)
12VDC, 30mA, Ø3x7mm, Bulb:T1, Сијалица за Aвто Радио

Сијалица 12V

15.00 ден (вклучено ДДВ)
12VDC, 80mA, Ø5x17mm, Bulb:T1, Сијалица за Aвто Радио

Сијалица 24V

15.00 ден (вклучено ДДВ)
24VDC, 80mA, Ø5x17mm, Bulb:T1, Сијалица за Aвто Радио

Сијалица 3V

15.00 ден (вклучено ДДВ)
3VDC, 30mA, Ø3x7mm, Bulb:T1, Сијалица за Aвто Радио

Сијалица 6V

15.00 ден (вклучено ДДВ)
6VDC, 30mA, Ø3x7mm, Bulb:T1, Сијалица за Aвто Радио

Сијалица 9V

15.00 ден (вклучено ДДВ)
9VDC, 30mA, Ø3x7mm, Bulb:T1, Сијалица за Aвто Радио