Прикажани 1–12 од 306 резултати

Прикажи 12 24 36

Интегрирано коло 4N25

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Optocoupler, Transistor Output, 1 Channel, 20%, 80V/80V, 60mA, 200mW, 5kV, 3/3uS

Интегрирано коло 4N25S

40.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, Optocoupler, Transistor Output, 1 Channel, 20%, 80V/80V, 60mA, 200mW, 5kV, 3/3uS

Интегрирано коло 4N26

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Optocoupler DC-In, 1 Channel, Transistor With Base DC-Out, 20%, 30V/70V, 60mA, 250mW, 5kV, 2/2uS

Интегрирано коло 4N26

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Optocoupler DC-In 1-Channel Transistor With Base DC-Out, 20%, 30V/70V, 60mA, 250mW, 5kV, 2/2uS

Интегрирано коло 4N27

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Optocoupler DC-In 1-Channel Transistor With Base DC-Out, 10%, 30V/70V, 60mA, 250mW, 5kV, 2/2uS

Интегрирано коло 4N28

40.00 ден (вклучено ДДВ)
Optocoupler DC-In 1-Channel Transistor With Base DC-Out, 10%, 80V/80V, 60mA, 200mW, 5kV, 3/3uS

Интегрирано коло 4N29

40.00 ден (вклучено ДДВ)
Optocoupler DC-In 1-Channel Transistor With Base DC-Out, 100%, 60V/100V, 80mA, 250mW, 5.3kV, 5/40uS

Интегрирано коло 4N32

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Photodarlington Optocoupler, 1 Channel, 500%, 30V/30V, 80mA, 250mW, 5.3kV, 5/100uS

Интегрирано коло 4N33

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Photodarlington Optocoupler, 1 Channel, 500%, 30V/30V, 60mA, 5kV, 5/100uS

Интегрирано коло 4N35

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Phototransistor Photocoupler, 1 Channel, 100%, 80V/80V, 50mA, 200mW, 5kV, 12/12uS

Интегрирано коло 4N36

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Optocoupler DC-In 1-Channel Transistor With Base DC-Out, 100%, 30V/70V, 60mA, 250mW, 5.3kV, 10/10uS

Интегрирано коло 4N37

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Phototransistor Photocoupler, 1 Channel, 100%, 80V/80V, 50mA, 200mW, 5kV, 12/12uS