Прикажани сите 2 резултати

Прикажи 12 24 36

Калем CL22uH DRH124

80.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 22uH, 3.34A, 0.0657Ω, 20%, 12x12x4.8mm, Намотка калем индуктивитет

Калем CL33uH DRH124

80.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 33uH, 2.84A, 0.09Ω, 20%, 12x12x4.8mm, Намотка калем индуктивитет