Прикажани 1–12 од 51 резултат

Прикажи 12 24 36

Диода 1.5KE12CA

25.00 ден (вклучено ДДВ)
12V, 1500W, TVS Bi-directional

Диода 1.5KE130CA

25.00 ден (вклучено ДДВ)
130V, 1500W, TVS Bi-directional

Диода 1.5KE13CA

25.00 ден (вклучено ДДВ)
13V, 1500W, TVS Bi-directional

Диода 1.5KE150CA

25.00 ден (вклучено ДДВ)
150V, 1500W, TVS Bi-directional

Диода 1.5KE15CA

30.00 ден (вклучено ДДВ)
15V, 1500W, TVS Bi-directional

Диода 1.5KE160CA

35.00 ден (вклучено ДДВ)
160V, 1500W, TVS Bi-directional

Диода 1.5KE180CA

30.00 ден (вклучено ДДВ)
180V, 1500W, TVS Bi-directional

Диода 1.5KE18CA

25.00 ден (вклучено ДДВ)
18V, 1500W, TVS Bi-directional

Диода 1.5KE200CA

25.00 ден (вклучено ДДВ)
200V, 1500W, TVS Bi-directional

Диода 1.5KE20CA

25.00 ден (вклучено ДДВ)
20V, 1500W, TVS Bi-directional

Диода 1.5KE220CA

25.00 ден (вклучено ДДВ)
220V, 1500W, TVS Bi-directional

Диода 1.5KE22CA

25.00 ден (вклучено ДДВ)
22V, 1500W, TVS Bi-directional