Прикажи 12 24 36

Осигурувач T 0.315A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
0.315A, 250V, 5x20mm, (T) Тром, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач T 0.63A

10.00 ден (вклучено ДДВ)
0.63A, 250V, 5x20mm, (T) Тром, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач T 1.2A

6.00 ден (вклучено ДДВ)
1.2A, 250V, 5x20mm, (T) Тром, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач T 10A

6.00 ден (вклучено ДДВ)
10A, 250V, 5x20mm, (T) Тром, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач T 1A

6.00 ден (вклучено ДДВ)
1A, 250V, 5x20mm, (T) Тром, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач T 2.5A

6.00 ден (вклучено ДДВ)
2.5A, 250V, 5x20mm, (T) Тром, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач T 2A

6.00 ден (вклучено ДДВ)
2A, 250V, 5x20mm, (T) Тром, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач T 3.15A

6.00 ден (вклучено ДДВ)
3.15A, 250V, 5x20mm, (T) Тром, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач T 3.5A

6.00 ден (вклучено ДДВ)
3.5A, 250V, 5x20mm, (T) Тром, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач T 3A

6.00 ден (вклучено ДДВ)
3A, 250V, 5x20mm, (T) Тром, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач T 4A

6.00 ден (вклучено ДДВ)
4A, 250V, 5x20mm, (T) Тром, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач T 5A

6.00 ден (вклучено ДДВ)
5A, 250V, 5x20mm, (T) Тром, FUSE Стаклен Осигурувач