Прикажан е еден резултат

Прикажи 12 24 36

Транзистор CPH5524-TL-E

120.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 50V/50V, 3A, 1.2W, 380MHz, Dual Bipolar (BJT) Transistor NPN/PNP