Прикажани 1–12 од 101 резултат

Прикажи 12 24 36

Осигурувач 0.6A 5KV

50.00 ден (вклучено ДДВ)
0.6A, 5000V, 6x40mm, MICROWAVE, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 0.8A 5KV

50.00 ден (вклучено ДДВ)
0.8A, 5000V, 6x40mm, MICROWAVE, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 1.6A / 250V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1.6A, 250V, Axial Fast Fuse with Resistor

Осигурувач 1A / 250V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
1A, 250V, 3x10mm, Axial, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 1A 5KV

50.00 ден (вклучено ДДВ)
1A, 5000V, 6x40mm, MICROWAVE, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 2A / 250V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
2A, 250V, 3x10mm, Axial, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 3A / 250V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
3A, 250V, Axial Fast Fuse with Resistor

Осигурувач 3A / 250V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
3A, 250V, 3x10mm, Axial, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 4A / 250V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
4A, 250V, Axial Fast Fuse with Resistor

Осигурувач 4A / 250V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
4A, 250V, 3x10mm, Axial, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач

Осигурувач 5A / 250V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
5A, 250V, Axial Fast Fuse with Resistor

Осигурувач 5A / 250V

30.00 ден (вклучено ДДВ)
5A, 250V, 3x10mm, Axial, (F) Брз, FUSE Стаклен Осигурувач