Прикажани 1–12 од 134 резултати

Прикажи 12 24 36

Диода 16CTQ100G

190.00 ден (вклучено ДДВ)
100V, 16A (2x8A), UFM0.88/16A, IFSM650A, IR0.28mA, 500pF, Dual Schottky Diode

Диода 1N5819

5.00 ден (вклучено ДДВ)
40V, 1A, UFM0.6V/1A, IFM30A, IR1mA, Schottky Diode

Диода 1N5819 (SS14) SMD

5.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 40V, 1A, UFM0.5V/1A, IFM30A, IR0.4mA, Schottky Diode

Диода 1N5819 SMD

5.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 40V, 1A, UFM0.6V/1A, IFM25A, IR0.1mA, Schottky Diode

Диода 1N5819 SMD

15.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 40V, 1A, UFM0.6V/1A, IFM25A, IR0.1mA, Schottky Diode

Диода 1N5822

15.00 ден (вклучено ДДВ)
40V, 3A, UFM0.525V/3A, IFM80A, IR0.5mA, Schottky Diode

Диода 1N5822 (SS34) SMD

15.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 40V, 3A, UFM0.5V/3A, IFM100A ,IR0.5mA, Schottky

Диода 30CPQ100

210.00 ден (вклучено ДДВ)
100V, 30A, UFM1.05V/30A, IFSM920A, IR550uA, 550pF, Rectifier Diode Schottky

Диода 30CPQ150

235.00 ден (вклучено ДДВ)
150V, 30A, UFM1.19V/30A, IFSM1000A, IR100uA, Rectifier Diode Schottky

Диода 30CTQ100

200.00 ден (вклучено ДДВ)
100V, 30A (2x15A), UFM0.86/15A, IFSM850A, IR0.55mA, 500pF, Dual Schottky Diode

Диода 40CPQ100

390.00 ден (вклучено ДДВ)
100V, 40A, UFM0.19V/40A, IFSM2950A, IR1.25mA, Rectifier Diode Schottky

Диода 42CTQ030S

160.00 ден (вклучено ДДВ)
30V, 40A (2x20A), UFM0.48/20A, IFSM1100A, IR3mA, 2840pF, Dual Schottky Diode