Прикажани 1–12 од 56 резултати

Прикажи 12 24 36

Транзистор 2SC1983

40.00 ден (вклучено ДДВ)
80V/60V, 3A, 30W, Bipolar (BJT) Transistor NPN darlington

Транзистор 2SC3260

190.00 ден (вклучено ДДВ)
800V/800V, 3A, 50W, 130MHz, Bipolar (BJT) Transistor NPN darlington

Транзистор 2SC3261

200.00 ден (вклучено ДДВ)
800V/800V, 6A, 80W, 8MHz, Bipolar (BJT) Transistor NPN darlington

Транзистор 2SD1162

50.00 ден (вклучено ДДВ)
500V/300V, 5A, 40W, Bipolar (BJT) Transistor NPN Darlington

Транзистор 2SD1558

30.00 ден (вклучено ДДВ)
60V/60V, 4A, 40W, Bipolar (BJT) Transistor NPN Darlington

Транзистор 2SD1795

220.00 ден (вклучено ДДВ)
60V/60V, 4A, 40W, Bipolar (BJT) Transistor NPN Darlington

Транзистор 2SD1809

30.00 ден (вклучено ДДВ)
60V/60V, 1A, 0.9W, Bipolar (BJT) Transistor NPN Darlington

Транзистор 2SD1894

130.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/140V, 7A, 70W, 20MHz, Bipolar (BJT) Transistor NPN Darlington

Транзистор 2SD2103

100.00 ден (вклучено ДДВ)
60V/60V, 8A, 25W, Bipolar (BJT) Transistor NPN Darlington

Транзистор 2SD2222 PMC

90.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/160V, 8A, 150W, 20MHz, Bipolar (BJT) Transistor NPN Darlington

Транзистор 2SD2222S

230.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/160V, 8A, 150W, 20MHz, Bipolar (BJT) Transistor NPN Darlington

Транзистор 2SD2389

280.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/150V, 8A, 80W, 80MHz, Bipolar (BJT) Transistor NPN Darlington