Прикажани 1–12 од 192 резултати

Прикажи 12 24 36

Транзистор 2SJ103

60.00 ден (вклучено ДДВ)
50V, 0.01A, 0.3W, 270Ω, Field effect transistor P-channel JFET

Транзистор 2SJ107

90.00 ден (вклучено ДДВ)
25V, 0.01A, 0.2W, 40Ω, Field effect transistor P-channel JFET

Транзистор 2SJ117

390.00 ден (вклучено ДДВ)
400V, 2A, 40W, 7Ω, Silicon transistor P-channel FET

Транзистор 2SJ162

550.00 ден (вклучено ДДВ)
160V, 7A, 100W, 1Ω, Silicon transistor P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор 2SJ175

170.00 ден (вклучено ДДВ)
60V, 10A, 25W, 0.25Ω, Silicon transistor P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор 2SJ176A

100.00 ден (вклучено ДДВ)
60V, 15A, 30W, 0.17Ω, Silicon transistor P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор 2SJ182

120.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 60V, 3A, 20W, 0.55Ω, S-L Logic Level, Silicon transistor P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор 2SJ200

450.00 ден (вклучено ДДВ)
180V, 10A, 120W, 0.25Ω, Field effect transistor P-channel FET

Транзистор 2SJ201

650.00 ден (вклучено ДДВ)
200V, 12A, 150W, 0.2Ω, Field effect transistor P-channel FET

Транзистор 2SJ304

230.00 ден (вклучено ДДВ)
60V, 14A, 40W, 0.19Ω, Logic Level, Silicon transistor P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор 2SJ305

35.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 30V, 0.2A, 0.2W, 4Ω, Silicon transistor P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор 2SJ306

80.00 ден (вклучено ДДВ)
250V, 3A, 25W, 2Ω, Silicon transistor P-channel FET, enhancement type+diode