Прикажи 12 24 36

POT 6MMI 10M-LIN

120.00 ден (вклучено ДДВ)
10 MOhm, 0.25W, Ø6mm, ±20%, 250VDC, PIHER, Моно, Метален, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 6MMI 500K-LIN

120.00 ден (вклучено ДДВ)
500 KOhm, 0.25W, Ø6mm, ±20%, 250VDC, PIHER, Моно, Метален, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 6MMI 500R-LIN

120.00 ден (вклучено ДДВ)
500 Ohm, 0.25W, Ø6mm, ±20%, 250VDC, PIHER, Моно, Метален, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 6MMI 50K-LIN

120.00 ден (вклучено ДДВ)
50 KOhm, 0.25W, Ø6mm, ±20%, 250VDC, PIHER, Моно, Метален, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 6MMI 5K-LIN

120.00 ден (вклучено ДДВ)
5 KOhm, 0.25W, Ø6mm, ±20%, 250VDC, PIHER, Моно, Метален, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 6MMI 5M-LIN

120.00 ден (вклучено ДДВ)
5 MOhm, 0.25W, Ø6mm, ±20%, 250VDC, PIHER, Моно, Метален, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 6PMI 100R-LIN

120.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, 0.2W, Ø6mm, ±20%, 250VDC, PIHER, Моно, Пластичен, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 6PMI 1K-LIN

120.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 0.2W, Ø6mm, ±20%, 250VDC, PIHER, Моно, Пластичен, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT 6PMI 2M5-LIN

120.00 ден (вклучено ДДВ)
2.5 MOhm, 0.2W, Ø6mm, ±20%, 250VDC, PIHER, Моно, Пластичен, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT B100K-LIN

35.00 ден (вклучено ДДВ)
100 KOhm, 0.4W, 6mm, ±20%, 500V, Ø17x24.4mm, Моно, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT B10K-LIN

35.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 0.4W, 6mm, ±20%, 500V, Ø17x24.4mm, Моно, Линеарен, Вртлив Потенциометар

POT B1K-LIN

35.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 0.4W, 6mm, ±20%, 500V, Ø17x24.4mm, Моно, Линеарен, Вртлив Потенциометар