Прикажани 1–12 од 22 резултати

Прикажи 12 24 36

Дифузер NO:3 (19mm)

10.00 ден (вклучено ДДВ)
19mm, Леќа, Дифузер

Дифузер NO:4 (15mm)

10.00 ден (вклучено ДДВ)
15mm, Леќа, Дифузер

Дифузер NO:6 (23mm)

15.00 ден (вклучено ДДВ)
23mm, Леќа, Дифузер

Дифузер NO:9 (17mm)

10.00 ден (вклучено ДДВ)
17mm, Леќа, Дифузер

Лед диода 3030 3V

15.00 ден (вклучено ДДВ)
3V, 350mA, 1W, 110-120lm/W, 15000-20000k, SMD TV LED 3030 Cool WHITE

Лед диода 3030 6V

20.00 ден (вклучено ДДВ)
6V, 350mA, 1W, 110-120lm/W, 2800-3200k, SMD TV LED 3030 Cool WHITE

Лед диода 3528 3V

35.00 ден (вклучено ДДВ)
3V-3.7V, 280mA, 1W, 100-110lm/W, 15000-20000K, SMD TV LED 3528 WHITE

Лед диода 3528 3V ОП

20.00 ден (вклучено ДДВ)
3V-3.6V, 1W, 6000-6500K, SMD TV LED 3528 WHITE, Обратен поларитет

Лед диода 3528 3V ОП

40.00 ден (вклучено ДДВ)
3V, 350mA, 1W, 7000-10000K, SMD TV LED 3528 WHITE, Обратен поларитет

Лед диода 3528 6V

35.00 ден (вклучено ДДВ)
6V, 150mA, 1W, SMD TV LED 3528 WHITE

Лед диода 3528 6V ОП

40.00 ден (вклучено ДДВ)
6V, 150mA, 1W, 96lm/W, SMD TV LED 3528 WHITE, Обратен поларитет

Лед диода 3535 3V

80.00 ден (вклучено ДДВ)
3V, 350mA, 1W, 110lm/W, 10000-12000K, SMD TV LED 3535 WHITE