Прикажани сите 10 резултати

Прикажи 12 24 36

Диода 1N4007 (M7)

2.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 1000V, 1A, UFM1.1V/1A, IFM30A, IR5uA, Standard Recovery Rectifier Diode

Диода 1N4007 SMD

4.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 1000V, 1A, UFM1.1V/1A, IFM30A, IR5uA, Standard Recovery Rectifier Diode

Диода 1N4148W

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 100V, 150mA, 4ns, 2pF, Fast Small Signal Diode

Диода BAL99

40.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 70V, 215mA, 250mW, UFM1.25V/0.15A, IFSM4A, 4ns, Single, Small Signal Diode

Диода BAS16H

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 100V, 200mA, 200mW, UFM1.25V/0.15A, 6ns, 2pF, Switching Diode

Диода BAS16LT1

3.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 75V, 200mA, 225mW, UFM1.25V/0.15A, 6ns, 2pF, Switching Diode

Диода BAS21

10.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 250V, 200mA, 250mW, UFM1.25V/200mA, IFSM2.5A, 50ns, 5pF, Fast Switching Diode

Диода BAS316

10.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 100V, 250mA, UFM1.25V/0.15A, IFSM4A, 4ns, 1.5pF, Single High-speed Switching Diode

Диода BAS316,135

35.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 100V, 250mA, UFM1.25V/0.15A, IFSM4A, 4ns, 1.5pF, Single High-speed Switching Diode

Диода LL4148

2.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 75V, 300mA, 4ns, 4pF, Fast Small Signal Diode