Прикажани сите 10 резултати

Прикажи 12 24 36

Плетенка HJ-2515

170.00 ден (вклучено ДДВ)
Жица за Одлемување, Калај, 2.5mm, 1.5м

Плетенка HJ-1015

130.00 ден (вклучено ДДВ)
Жица за Одлемување, Калај, 1mm, 1.5м

Плетенка HJ-1515

150.00 ден (вклучено ДДВ)
Жица за Одлемување, Калај, 1.5mm, 1.5м

Плетенка HJ-2015

160.00 ден (вклучено ДДВ)
Жица за Одлемување, Калај, 2mm, 1.5м

Плетенка HJ-3015

180.00 ден (вклучено ДДВ)
Жица за Одлемување, Калај, 3mm, 1.5м

Плетенка HJ-3515

190.00 ден (вклучено ДДВ)
Жица за Одлемување, Калај, 3.5mm, 1.5м

Плетенка ZD-180

180.00 ден (вклучено ДДВ)
Плетенка, Одлемување, Калај, 1mm, 1.5м, ZD-180

Плетенка ZD-180

200.00 ден (вклучено ДДВ)
Плетенка, Одлемување, Калај, 1.5mm, 1.5м, ZD-180

Плетенка ZD-180

240.00 ден (вклучено ДДВ)
Плетенка, Одлемување, Калај, 2mm, 1.5м, ZD-180

Плетенка ZD-180

150.00 ден (вклучено ДДВ)
Плетенка, Одлемување, Калај, 3mm, 1.5м, ZD-180