Прикажани сите 11 резултати

Прикажи 12 24 36

Вакуум Пумпа CH-135A

240.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со метално куќиште, 195mm

Вакуум Пумпа CJ-1229

180.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со пластично куќиште, 210mm

Вакуум Пумпа FFQ-939

470.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување SMT за SMD компоненти

Вакуум Пумпа L-138C

180.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со метално куќиште, 195mm

Вакуум Пумпа PH-366D

240.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со пластично куќиште, 320mm

Вакуум Пумпа ZD-106

240.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со пластично куќиште, 275mm

Вакуум Пумпа ZD-190

120.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со метално куќиште, 190mm

Вакуум Пумпа ZD-192

300.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со метално куќиште, 195mm

Вакуум Пумпа ZD-205

300.00 ден (вклучено ДДВ)
Вакум Пумпа за одлемување со пластично куќиште, 235mm

Врв за Вакуум Пумпа

70.00 ден (вклучено ДДВ)
Врв за Вакум Пумпа, Силиконски

Леткум со Пумпа NO.019-1

480.00 ден (вклучено ДДВ)
Леткум со Пумпа, 30W, 220Vac, NO.019-1