Прикажани 1–12 од 14 резултати

Прикажи 12 24 36

Куќиште за осигурувач GEKO-001

10.00 ден (вклучено ДДВ)
Куќиште, метал, PCB

Куќиште за осигурувач GEKO-235

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Куќиште 5x20mm, Ø12mm, шасија

Куќиште за осигурувач GEKO-235A

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Куќиште 5x20mm, Ø13mm, шасија

Куќиште за осигурувач GEKO-235B

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Куќиште 5x20mm, 90°, PCB

Куќиште за осигурувач GEKO-235C

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Куќиште 5x20mm, Ø12mm, шасија

Куќиште за осигурувач GEKO-236

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Куќиште 6x30mm, Ø14mm, шасија

Куќиште за осигурувач GEKO-237

40.00 ден (вклучено ДДВ)
Куќиште 5X20mm со кабел

Куќиште за осигурувач GEKO-237A

25.00 ден (вклучено ДДВ)
Куќиште 5x20mm, PCB

Куќиште за осигурувач GEKO-237B

20.00 ден (вклучено ДДВ)
Куќиште 5x20mm, PCB

Куќиште за осигурувач GEKO-237C

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Куќиште 5X20mm со кабел

Куќиште за осигурувач GEKO-237C-2

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Куќиште 6X30mm со кабел