Прикажани сите 9 резултати

Прикажи 12 24 36

Бузер GEB-219

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Buzzer, 12V, PCB, Ø12x9mm

Бузер GEB-220

80.00 ден (вклучено ДДВ)
Buzzer, 12V-24V, PCB, Ø22.5x10mm

Бузер GEB-221

100.00 ден (вклучено ДДВ)
Buzzer, 3V-24V, Кабел, Ø22.5x11mm

Бузер со Лед 220V

250.00 ден (вклучено ДДВ)
Buzzer, Лед, Црвен, 220V, Ø22mm

Бузер со Лед 24V

250.00 ден (вклучено ДДВ)
Buzzer, Лед, Црвен, 24V, Ø22mm

Пиезо Елемент 20mm

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Пиезо, Ø20mm

Пиезо Елемент 28mm

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Пиезо, Ø28mm

Пиезо Елемент 35mm

40.00 ден (вклучено ДДВ)
Пиезо, Ø35mm

Пиезо Елемент 41mm

50.00 ден (вклучено ДДВ)
Пиезо, Ø41mm