Прикажани сите 2 резултати

Прикажи 12 24 36

LED Дисплеј KPD5261ASRND

60.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 2 Цифри 8x14mm, Црвен, 19x25mm, Заедничка Катода

LED Дисплеј KPD5261BSRND

60.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 2 Цифри 8x14mm, Црвен, 19x25mm, Заедничка Анода