Прикажани сите 6 резултати

Прикажи 12 24 36

Сензор DS18B20

300.00 ден (вклучено ДДВ)
Модул со сензор за температура DС18Б20, Водоотпорен 100CM, дигитален сензор, Кабел од нерѓосувачки челик

Сензор KTY81-120

160.00 ден (вклучено ДДВ)
Tamb = 25°C, Icont= 1mA, 980-1020Ω, Top = -55°C ~ +150°C, Температурен Сензор

Сензор KTY81-122

180.00 ден (вклучено ДДВ)
Tamb = 25°C, Icont= 1mA, 1000-1020Ω, Top = -55°C ~ +150°C, Температурен Сензор

Сензор KTY81-210

180.00 ден (вклучено ДДВ)
Tamb = 25°C, Icont= 1mA, 1980-2020Ω, Top = -55°C ~ +150°C, Температурен Сензор

Сензор PT100

670.00 ден (вклучено ДДВ)
Platinum RTD Sensor - PT100 температурен сензор сонда, Jaybva водоотпорен термистор од не'рѓосувачки челик со три жици Високопрецизен опсег на точност: -50℃ до 200℃ жица 6,6 стапки

Сензор PT100

270.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohms, kl.B 3850 ppm -70°C to +550°C, PT100 class F0.1(1/3B), 2.0x5.0x1.1mm, Temperature Range: -20/+150°C