Прикажани 1–12 од 28 резултати

Прикажи 12 24 36

Микро прекинувач GEMP-162 мини

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Микро прекинувач со краток лост 1А/125VAC 13x8mm

Микро прекинувач GEMP-162A мини

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Микро прекинувач со долг лост 1А/125VAC 13x8mm

Микро прекинувач GEMP-162B мини

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Микро прекинувач со симулиран ролер 1А/125VAC 13x8mm

Микро прекинувач GEMP-162C мини

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Микро прекинувач со краток ролер 1А/125VAC 13x8mm

Микро прекинувач GEMP-162D мини

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Микро прекинувач со краток лост 90° 1А/125VAC 13x8mm

Микро прекинувач GEMP-162D1

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Микро прекинувач без лост 90° 1А/125VAC 13x8mm

Микро прекинувач GEMP-163

45.00 ден (вклучено ДДВ)
Микро прекинувач со краток лост 5А/125VAC  3A/250VAC 20x10mm

Микро прекинувач GEMP-163-2

45.00 ден (вклучено ДДВ)
Микро прекинувач без лост 5А/125VAC 3A/250VAC 20x10mm

Микро прекинувач GEMP-163-3

45.00 ден (вклучено ДДВ)
Микро прекинувач со лост 5А/125VAC 3A/250VAC 20x10mm

Микро прекинувач GEMP-164

45.00 ден (вклучено ДДВ)
Микро прекинувач со долг лост 5А/125VAC  3A/250VAC 20x10mm

Микро прекинувач GEMP-165

70.00 ден (вклучено ДДВ)
Микро прекинувач со долг лост 5А/125VAC  3A/250VAC 20x10mm

Микро прекинувач GEMP-166

45.00 ден (вклучено ДДВ)
Микро прекинувач со краток лост за PCB 5А/125VAC  3A/250VAC 20x10mm