Прикажани сите 10 резултати

Прикажи 12 24 36

Лед диода 3mm Бела

10.00 ден (вклучено ДДВ)
3.0-3.2V, 20mA, 8000-10000nm, 5000-7000mcd, 60°, White/Transparent Round, 3W4VD, 3mm Висока Сјајна Бела Лед Диода

Лед диода 3mm Жолта

5.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2-2.4V, 20mA, 590-593nm, 200-300mcd, 60°, Diffused Round, 3Y4HD, 3mm Жолта Лед Диода

Лед диода 3mm Жолта

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2-2.4V, 20mA, 590-593nm, 800-1000mcd, 20°, Yellow/Transparent Round, 3Y4HC, 3mm Висока Сјајна Жолта Лед Диода

Лед диода 3mm Зелена

5.00 ден (вклучено ДДВ)
3.0-3.2V, 20mA, 520-525nm, 2000-3000mcd, 30°, Diffused Round, 3G4HD, 3mm Зелена Лед Диода

Лед диода 3mm Зелена

10.00 ден (вклучено ДДВ)
3.0-3.2V, 20mA, 520-525nm, 7000-9000mcd, 60°, Green/Transparent Round, 3G4VD, 3mm Висока Сјајна Зелена Лед Диода

Лед диода 3mm Плава

10.00 ден (вклучено ДДВ)
3.0-3.2V, 20mA, 460-463nm, 4500-5500mcd, 60°, Blue/Transparent Round, 3B4VD, 3mm Висока Сјајна Плава Лед Диода

Лед диода 3mm Црвена

5.00 ден (вклучено ДДВ)
1.8-2.0V, 20mA, 620-625nm, 150-200mcd, 60°, Diffused Round, 3R4HD, 3mm Црвена Лед Диода

Лед диода 3mm Црвена

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.0-2.2V, 20mA, 620-625nm, 1000-1500mcd, 60°, Transparent, 3R4VD, 3mm Висока Сјајна Црвена Лед Диода

Лед диода двобојна 3mm Црвена-Зелена

20.00 ден (вклучено ДДВ)
R:2V-2.2V G:3V-3.2V, 20mA, R:600-800mcd G:800-1000mcd, 0.06W, 90°, 3mm Црвена-Зелена, Заедничка Анода

Лед диода двобојна 3mm Црвена-Зелена

20.00 ден (вклучено ДДВ)
R:2V-2.2V G:3V-3.2V, 20mA, R:600-800mcd G:800-1000mcd, 0.06W, 90°, 3mm Црвена-Зелена, Заедничка Катода