Прикажани 1–12 од 121 резултат

Прикажи 12 24 36

Интегрирано коло 24LC01B-I/P

60.00 ден (вклучено ДДВ)
CMOS, EEPROM Serial-2Wire 1K-bit (128 x 8), 2.5V/5.5V, 900nS, 400kHz, I2C-Bus

Интегрирано коло 24LC02B-I/P

60.00 ден (вклучено ДДВ)
CMOS, EEPROM Serial-2Wire 2K-bit (256 x 8), 2.5V/5.5V, 900nS, 400kHz, I2C-Bus

Интегрирано коло 24LC02BT-I/SN

40.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, CMOS, EEPROM Serial-2Wire 2K-bit (256 x 8), 2.5V/5.5V, 900nS, 400kHz, I2C-Bus

Интегрирано коло 24LC04B-I/P

60.00 ден (вклучено ДДВ)
CMOS, EEPROM Serial-2Wire 4K-bit (512 x 8), 2.5V/5.5V, 900nS, 400kHz, I2C-Bus

Интегрирано коло 24LC04BT-I/SN

40.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, CMOS, EEPROM Serial-2Wire 4K-bit (512 x 8), 2.5V/5.5V, 900nS, 400kHz, I2C-Bus

Интегрирано коло 24LC08B/P

80.00 ден (вклучено ДДВ)
CMOS, EEPROM Serial-2Wire 8K-bit (1024 x 8), 2.5V/5.5V, 900nS, 400kHz, I2C-Bus

Интегрирано коло 24LC08BI/SN

35.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, CMOS, EEPROM Serial-2Wire 8K-bit (1024 x 8), 2.5V/5.5V, 900nS, 400kHz, I2C-Bus

Интегрирано коло 24LC128-I/P

90.00 ден (вклучено ДДВ)
CMOS, EEPROM Serial-2Wire 128K-bit (16.384 x 8), 2.5V/5.5V, 900nS, 400kHz, I2C-Bus

Интегрирано коло 24LC128-I/SN

110.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, CMOS, EEPROM Serial-2Wire 128K-bit (16.384 x 8), 2.5V/5.5V, 900nS, 400kHz, I2C-Bus

Интегрирано коло 24LC16B-I/P

90.00 ден (вклучено ДДВ)
CMOS, EEPROM Serial-2Wire 16K-bit (2048 x 8), 2.5V/5.5V, 900nS, 400kHz, I2C-Bus

Интегрирано коло 24LC16B-I/SN

50.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, CMOS, EEPROM Serial-2Wire 16K-bit (2048 x 8), 2.5V/5.5V, 900nS, 400kHz, I2C-Bus

Интегрирано коло 24LC256-I/P

140.00 ден (вклучено ДДВ)
CMOS, EEPROM Serial-2Wire 256K-bit (32.768 x 8), 2.5V/5.5V, 900nS, 400kHz, I2C-Bus