Прикажани сите 5 резултати

Прикажи 12 24 36

Лед Бела 1206

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.7-2.8V, 20mA, 225-250mcd, 6000-6500K, 1206 Бела Лед Диода

Лед Жолта 1206

10.00 ден (вклучено ДДВ)
1.8-2.2V, 20mA, 580-590nm, 100-120mcd, 1206 Жолта Лед Диода

Лед Зелена 1206

10.00 ден (вклучено ДДВ)
3.4-3.6V, 20mA, 524-527nm, 500-600mcd, 1206 Зелена Лед Диода

Лед Плава 1206

10.00 ден (вклучено ДДВ)
2.8V-2.9V, 20mA, 467-470nm, 100-120mcd, 1206 Плава Лед Диода

Лед Црвена 1206

10.00 ден (вклучено ДДВ)
1.9-2.1V, 20mA, 620-625nm, 150-200mcd, 1206 Црвена Лед Диода