Прикажани сите 5 резултати

Прикажи 12 24 36

Преклопник 1X12

150.00 ден (вклучено ДДВ)
1x12P, 5A, 30°, -30°C to 85°C, 0.15A / 250VDC, 26x6x50mm, Вртлив, Преклопник

Преклопник 1X12

140.00 ден (вклучено ДДВ)
1x12P, 5A, 30°, -30°C to 85°C, 0.15A / 250VDC, 26x6x50mm, Вртлив, Преклопник

Преклопник 2X6

140.00 ден (вклучено ДДВ)
2x6P, 5A, 30°, -30°C to 85°C, 0.15A / 250VDC, 26x6x50mm, Вртлив, Преклопник

Преклопник 3X4

150.00 ден (вклучено ДДВ)
3x4P, 5A, 30°, -30°C to 85°C, 0.15A / 250VDC, 26x6x50mm, Вртлив, Преклопник

Преклопник 4X3

140.00 ден (вклучено ДДВ)
4x3P, 5A, 30°, -30°C to 85°C, 0.15A / 250VDC, 26x6x50mm, Вртлив, Преклопник