Прикажани 1–12 од 19 резултати

Прикажи 12 24 36

Држач со лупа

300.00 ден (вклучено ДДВ)
Држач трета рака

Клешта YTH-214

2,400.00 ден (вклучено ДДВ)
Сет Клешти за Терминали и Бланкирање, POWERMASTER YK-PR-04

Клешта за оджилување

380.00 ден (вклучено ДДВ)
Клешта за оджилување проводници

Клешта за оджилување 0.6mm-2.6mm

230.00 ден (вклучено ДДВ)
Клешта за оджилување и сечење проводници

Клешта за Терминали YK-PR-03

1,020.00 ден (вклучено ДДВ)
Клешта за Терминали, POWERMASTER YK-PR-03

Клешта заоблена права

210.00 ден (вклучено ДДВ)
Клешта заоблена права 125mm

Клешта заоблена права 130mm

150.00 ден (вклучено ДДВ)
Клешта заоблена права 130mm

Клешта заоблена со закривен нос

190.00 ден (вклучено ДДВ)
Клешта заоблена со закривен нос 125mm

Клешта Компресиона YK-5085N

1,120.00 ден (вклучено ДДВ)
Компресиона Клешта, F/BNC/RCA, POWERMASTER YK-5085N

Клешта Кримп HT-546

250.00 ден (вклучено ДДВ)
Кримп Клешта, RJ11, RJ12, POWERMASTER HT-546 (1633)

Клешта Кримп PM-315

600.00 ден (вклучено ДДВ)
Кримп Клешта, RJ9, RJ11, RJ45 CAT5, POWERMASTER PM-315 (2342)

Клешта со странично сечење

165.00 ден (вклучено ДДВ)
Клешта со странично сечење 135mm