Прикажани 1–12 од 42 резултати

Прикажи 12 24 36

Транзистор 2N6287

530.00 ден (вклучено ДДВ)
100V/100V, 20A, 160W, 600pF, Transistor Darlington PNP

Транзистор 2SB1470

260.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/160V, 8A, 150W, 20MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP darlington

Транзистор 2SB1470 PMC

90.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/160V, 8A, 150W, 20MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP darlington

Транзистор 2SB1503

310.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/140V, 7A, 120W, 20MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP darlington

Транзистор 2SB1559

160.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/150V, 8A, 80W, 65MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP darlington

Транзистор 2SB1560

180.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/150V, 10A, 100W, 50MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP darlington

Транзистор 2SB1560 PMC

90.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/150V, 10A, 100W, 50MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP darlington

Транзистор 2SB1570

570.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/150V, 12A, 150W, 50MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP darlington

Транзистор 2SB1587

320.00 ден (вклучено ДДВ)
160V/150V, 8A, 65W, 100MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP darlington

Транзистор 2SB1624

260.00 ден (вклучено ДДВ)
110V/110V, 6A, 60W, 100MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP darlington

Транзистор 2SB1625

160.00 ден (вклучено ДДВ)
110V/110V, 6A, 60W, 100MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP darlington

Транзистор 2SB1626

150.00 ден (вклучено ДДВ)
110V/110V, 6A, 30W, 100MHz, Bipolar (BJT) Transistor PNP darlington