Прикажи 12 24 36

Мрежа од Отпорници 100R 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 10K 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 120R 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
120 Ohm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 1K 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 2K2 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2 KOhm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 2K7 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
2.7 KOhm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 3K3 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
3.3 KOhm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 470R 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
470 Ohm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник

Мрежа од Отпорници 4K7 8+1

20.00 ден (вклучено ДДВ)
4.7 KOhm, 8 Отпорници, 9 изводи, ± 5%, -55°C to 155°C, ±200ppm/°C, Thick Film, Отпорник