Прикажи 12 24 36

Подножје ZIF 20

340.00 ден (вклучено ДДВ)
20 Пинови, 7.62mm, Растер 2.54mm, 50V, 100mA, -40°C to +105°C

Подножје ZIF 28

300.00 ден (вклучено ДДВ)
28 Пинови, 7.62mm, Растер 2.54mm, 50V, 100mA, -40°C to +105°C

Подножје ZIF 40

220.00 ден (вклучено ДДВ)
40 Пинови, 15.24mm, Растер 2.54mm, 50V, 100mA, -40°C to +105°C

Подножје ZIF 48

390.00 ден (вклучено ДДВ)
48 Пинови, 15.24mm, Растер 2.54mm, 50V, 100mA, -40°C to +105°C