Прикажани 1–12 од 39 резултати

Прикажи 12 24 36

Зенер диода 100V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 10V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 110V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 11V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 120V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 12V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 130V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 13V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 150V 1.3W

10.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 15V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 16V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 18V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)