Прикажан е еден резултат

Прикажи 12 24 36

Транзистор 2SC3619

45.00 ден (вклучено ДДВ)
300V/300V, 0.1A, 1.5W, 50MHz, CTV-Vid-E CTV-HA-Tr Bipolar (BJT) Transistor NPN