Прикажани сите 6 резултати

Прикажи 12 24 36

Калем CL1.5uH CW68

30.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5uH, 4.8A, 0.0132Ω, 10%, Ø7.5x10mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL15uH CW68

20.00 ден (вклучено ДДВ)
15uH, 1.6A, 0.053Ω, 10%, Ø7.5x10mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL2.2uH CW68

20.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2uH, 4.1A, 0.0147Ω, 10%, Ø7.5x10mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL22uH CW68

30.00 ден (вклучено ДДВ)
22uH, 1.5A, 0.07Ω, 10%, Ø7.5x10mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL680uH CW68

20.00 ден (вклучено ДДВ)
680uH, 240mA, 1.8Ω, 10%, Ø7.5x10mm, Radial, Намотка калем индуктивитет

Калем CL68uH CW68

20.00 ден (вклучено ДДВ)
68uH, 770mA, 0.2Ω, 10%, Ø7.5x10mm, Radial, Намотка калем индуктивитет