Прикажани сите 4 резултати

Прикажи 12 24 36

Транзистор AC187K

50.00 ден (вклучено ДДВ)
25V/15V, 1A, 1W, 5MHz, NF-Tr/E, Germanium NPN transistor

Транзистор AD161

60.00 ден (вклучено ДДВ)
32V/20V, 1A, 4W, 3MHz, NF-Tr/E, Germanium NPN transistor

Транзистор AF139S

30.00 ден (вклучено ДДВ)
20V/15V, 0.01A, 0.06W, 550MHz, UHF-V/M/O, Germanium PNP transistor

Транзистор AF279S

30.00 ден (вклучено ДДВ)
20V/15V, 0.01A, 0.06W, 820MHz, UHF-V (Varicap-Tuner), Germanium PNP transistor