Прикажани 1–12 од 129 резултати

Прикажи 12 24 36

Отпорник 0R 1206

2.00 ден (вклучено ДДВ)
0 Ohm, SMD 1206 (1/4W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 0R1 1206

2.00 ден (вклучено ДДВ)
0.1 Ohm, SMD 1206 (1/4W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 0R22 1206

2.00 ден (вклучено ДДВ)
0.22 Ohm, SMD 1206 (1/4W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 100K 1206

2.00 ден (вклучено ДДВ)
100 KOhm, SMD 1206 (1/4W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 100R 1206

2.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, SMD 1206 (1/4W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 10K 1206

2.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, SMD 1206 (1/4W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 10M 1206

2.00 ден (вклучено ДДВ)
10 MOhm, SMD 1206 (1/4W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 10R 1206

2.00 ден (вклучено ДДВ)
10 Ohm, SMD 1206 (1/4W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 120K 1206

2.00 ден (вклучено ДДВ)
120 KOhm, SMD 1206 (1/4W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 120R 1206

2.00 ден (вклучено ДДВ)
120 Ohm, SMD 1206 (1/4W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 12K 1206

2.00 ден (вклучено ДДВ)
12 KOhm, SMD 1206 (1/4W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник

Отпорник 12R 1206

2.00 ден (вклучено ДДВ)
12 Ohm, SMD 1206 (1/4W), ± 5%, -55°C to +155°C, Отпорник