Прикажани 1–12 од 130 резултати

Прикажи 12 24 36

Триак ACS08-5SA

100.00 ден (вклучено ДДВ)
500V, 0.8A, IGT<10mA, AC Line On-/Off-Switch

Триак ACS08-5SN

80.00 ден (вклучено ДДВ)
500V, 0.8A, IGT<10mA, AC Line On-/Off-Switch

Триак ACS102-5T1

130.00 ден (вклучено ДДВ)
500V, 0.2A, IGT<5mA, AC Line On-/Off-Switch

Триак ACS102-6T1

80.00 ден (вклучено ДДВ)
600V, 0.2A, IGT<5mA, AC Line On-/Off-Switch

Триак ACS102-6T1-TR

160.00 ден (вклучено ДДВ)
600V, 0.2A, IGT<5mA, AC Line On-/Off-Switch

Триак ACS108-5SA

80.00 ден (вклучено ДДВ)
500V, 0.8A, IGT<10mA, AC Line On-/Off-Switch

Триак ACS108-5SN

80.00 ден (вклучено ДДВ)
500V, 0.8A, IGT<10mA, AC Line On-/Off-Switch

Триак ACS108-6SA

80.00 ден (вклучено ДДВ)
600V, 0.8A, IGT<10mA, AC Line On-/Off-Switch

Триак ACS108-6SN

100.00 ден (вклучено ДДВ)
600V, 0.8A, IGT<10mA, AC Line On-/Off-Switch

Триак ACS108-8SA

80.00 ден (вклучено ДДВ)
800V, 0.8A, IGT<10mA, AC Line On-/Off-Switch

Триак ACS108-8SN

70.00 ден (вклучено ДДВ)
800V, 0.8A, IGT<10mA, AC Line On-/Off-Switch

Триак ACS110-7SN

140.00 ден (вклучено ДДВ)
700V, 1A, IGT<10mA, AC Line On-/Off-Switch