Прикажан е еден резултат

Прикажи 12 24 36

Фотоотпорник LDR10

55.00 ден (вклучено ДДВ)
200V, 200mW, 560nM, 10mm, 30ms (Rise), 30ms (Down), Dark resistance max. 500 kΩ, Light Resistance 5-10kΩ, Фото Отпорник