Прикажани 1–12 од 28 резултати

Прикажи 12 24 36

LED Дисплеј KPD5261ASRND

60.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 2 Цифри 8x14mm, Црвен, 19x25mm, Заедничка Катода

LED Дисплеј KPD5261BSRND

60.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 2 Цифри 8x14mm, Црвен, 19x25mm, Заедничка Анода

LED Дисплеј KPF5361ASRND

70.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 3 Цифри 8x14mm, Црвен, 19x38mm, Заедничка Катода

LED Дисплеј KPL-B10AB

70.00 ден (вклучено ДДВ)
10 Сегментна низа, Црвен, 640nm, 31mcd, 1.85V, 20mA, 10x20mm, Дисплеј

LED Дисплеј KPS-3161ASRND

40.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 4.8x9mm, Црвен, 7.5x14mm, JZ-3161AUR, Заедничка Катода

LED Дисплеј KPS-3161BSRND

40.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 4.8x9mm, Црвен, 7.5x14mm, JZ-3161BUR, Заедничка Анода

LED Дисплеј KPS5161ASRND

35.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 8x14mm, Црвен, 13x19mm, Заедничка Катода

LED Дисплеј KPS5161BSRND

35.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 8x14mm, Црвен, 13x19mm, Заедничка Анода

LED Дисплеј KPT5361BSRND

70.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 3 Цифри 8x14mm, Црвен, 19x38mm, Заедничка Анода

LED Дисплеј MAN72A

100.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 4.8x7.6mm, Црвен, 660nm, 350ucd, 10.16x19mm, Заедничка Анода

LED Дисплеј MAN74A

100.00 ден (вклучено ДДВ)
7 Сегментен Дисплеј, 1 Цифра 4.8x7.6mm, Црвен, 660nm, 350ucd, 10.16x19mm, Заедничка Катода

LED Дисплеј PSA08-11HWA

150.00 ден (вклучено ДДВ)
16 Сегментен Алфа-Нумерички Дисплеј, 10.9x20.3mm, Црвен, 700nm, 560-1400ucd, 20x27.7mm, Заедничка Анода