Прикажани сите 4 резултати

Прикажи 12 24 36

Лед диода 5mm RGB

20.00 ден (вклучено ДДВ)
2.0V/5.0V, 20mA, 630/520/460nm, 1500/4000/2000mcd, 30°, 5mm Брза Трепкачка RGB Лед Диода

Лед диода 5mm RGB

20.00 ден (вклучено ДДВ)
2.0V/4.5V, 20mA, 632/520/468nm, 800/1500/1000mcd, 30°, , 5mm Бавна Трепкачка RGB Лед Диода

Лед диода 5mm RGB

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Red 2.0-2.4V, Green 3.0-3.2V, Blue 3.0-3.2V, 20mA, 180mW, 30-60°, 5mm RGB, Заедничка Анода

Лед диода 5mm RGB

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Red 2.0-2.4V, Green 3.0-3.2V, Blue 3.0-3.2V, 20mA, 180mW, 30-60°, 5mm RGB, Заедничка Катода