Прикажани 1–12 од 168 резултати

Прикажи 12 24 36

Зенер диода 1.0V 0.4W

5.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 100V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 10V 0.4W

5.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 10V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 110V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 110V 2W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 11V 0.4W

5.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 11V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 120V 1.3W

6.00 ден (вклучено ДДВ)

Зенер диода 12V 0.4W

5.00 ден (вклучено ДДВ)