Прикажани 1–12 од 19 резултати

Прикажи 12 24 36

Транзистор AO4803A

80.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 30V, 5A, 2W, 0.046Ω, TrenchFET, Power MOSFET, Dual P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор APM4953KC

120.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 30V, 4.9A, 2W, 0.083Ω, Dual P-Channel Enhancement Mode MOSFET with diode

Транзистор APM9953K

80.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 20V, 3A, 2W, 0.076Ω, Power MOSFET, Dual P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор FDS4935

100.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 30V, 7A, 1.6W, 0.023Ω, PowerTrench MOSFET, Dual P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор FDS4953

80.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 30V, 5A, 1.6W, 0.055Ω, TrenchFET, Power MOSFET, Dual P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор FDS6875

120.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 20V, 6A, 2W, 0.03Ω, Specified PowerTrench MOSFET, Dual P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор FDS9933A

100.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 20V, 3.8A, 2W, 0.075Ω, Specified PowerTrench MOSFET, Dual P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор IRF7104

70.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 20V, 2.3A, 2W, 0.25Ω, HEXFET Power MOSFET, Dual P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор IRF7304TRPBF

100.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 20V, 3.6A, 1.4W, 0.09Ω, HEXFET Power MOSFET, Dual P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор IRF7314

70.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 20V, 5.3A, 2W, 0.058Ω, HEXFET Power MOSFET, Dual P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор IRF7316

70.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 30V, 4.9A, 2W, 0.058Ω, HEXFET Power MOSFET, Dual P-channel FET, enhancement type+diode

Транзистор IRF7342

60.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 55V, 3.4A, 2W, 0.105Ω, HEXFET Power MOSFET, Dual P-channel FET, enhancement type+diode