Прикажани сите 4 резултати

Прикажи 12 24 36

Лед диода 8mm Бела

30.00 ден (вклучено ДДВ)
3.1V, 20mA, 12000mcd, 30°, 10000K, Cool white, 8mm Висока Сјајна Бела Лед Диода

Лед диода 8mm Зелена

15.00 ден (вклучено ДДВ)
2.2V, 20mA, 568nm, 60mcd, 30°, L-793GD, 8mm Зелена Лед Диода

Лед диода 8mm Портокалова

15.00 ден (вклучено ДДВ)
2.5V, 20mA, 625nm, 40-150mcd, 60°, L-793ED, 8mm Портокалова Лед Диода

Лед диода 8mm Црвена

15.00 ден (вклучено ДДВ)
2V, 20mA, 617nm, 60mcd, 30°, L-793ID, 8mm Црвена Лед Диода