Прикажани сите 7 резултати

Прикажи 12 24 36

Отпорник 0.1R-50W

270.00 ден (вклучено ДДВ)
0.1 Ohm, 50W, ± 5%, -55°C to 275°C, 50ppm/°C, Axial, Aluminium, Отпорник

Отпорник 0.22R-50W

270.00 ден (вклучено ДДВ)
0.22 Ohm, 50W, ± 5%, -55°C to 275°C, 50ppm/°C, Axial, Aluminium, Отпорник

Отпорник 0.47R-50W

270.00 ден (вклучено ДДВ)
0.47 Ohm, 50W, ± 5%, -55°C to 275°C, 50ppm/°C, Axial, Aluminium, Отпорник

Отпорник 15R-50W

270.00 ден (вклучено ДДВ)
15 Ohm, 50W, ± 5%, -55°C to 275°C, 50ppm/°C, Axial, Aluminium, Отпорник

Отпорник 1K-50W

270.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 50W, ± 5%, -55°C to 275°C, 50ppm/°C, Axial, Aluminium, Отпорник

Отпорник 1R-50W

270.00 ден (вклучено ДДВ)
1 Ohm, 50W, ± 5%, -55°C to 275°C, 50ppm/°C, Axial, Aluminium, Отпорник

Отпорник 33R-50W

270.00 ден (вклучено ДДВ)
33 Ohm, 50W, ± 5%, -55°C to 275°C, 50ppm/°C, Axial, Aluminium, Отпорник