Прикажани 1–12 од 52 резултати

Прикажи 12 24 36

Грецов спој 2W10

20.00 ден (вклучено ДДВ)
1000V 2A UFM 1.1V/2A, IFSM 35A, IR 10uA

Грецов спој B250C1500

20.00 ден (вклучено ДДВ)
250V 1.5A UFM 1.0V/1.5A, IFSM 50A, IR 10uA

Грецов спој B250C3700-2200

100.00 ден (вклучено ДДВ)
250V 3.7A UFM 1.0V/3.7A, IFSM 150A, IR 10uA

Грецов спој B380C1500

25.00 ден (вклучено ДДВ)
380V 1.5A UFM 1.0V/1.5A, IFSM 50A, IR 10uA

Грецов спој B380C3700/2200

90.00 ден (вклучено ДДВ)
380V 3.7A UFM 1.0V/3.7A, IFSM 100A, IR 10uA

Грецов спој B4S

20.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 400V, 0.5A, UFM1.0V/0.4A, IFM35A, IR5uA

Грецов спој B8S

20.00 ден (вклучено ДДВ)
SMD, 800V, 0.5A, UFM1.0V/0.4A, IFM35A, IR5uA

Грецов спој BY179

40.00 ден (вклучено ДДВ)
250V 1.5A UFM 1.1V/1.5A, IFM 1.5A, IR 10uA

Грецов спој D15XB80

110.00 ден (вклучено ДДВ)
600V 15A UFM 1.1V/7.5A, IFM 200A, IR 10uA