Прикажани 1–12 од 41 резултат

Прикажи 12 24 36

NTC Термистор 1.5D15

100.00 ден (вклучено ДДВ)
1.5 Ohm, 10A, 15mm, ±20%, 25°C, 19mW/°C, -55°C to +200°C, NTC Термистор

NTC Термистор 100K

25.00 ден (вклучено ДДВ)
100 KOhm, 5mm, ±20%, 25°C, 450mW/°C, -55°C to +125°C, NTC Термистор

NTC Термистор 100K

25.00 ден (вклучено ДДВ)
100 KOhm, 3mm, ±20%, 25°C, 450mW/°C, -55°C to +125°C, NTC Термистор

NTC Термистор 100R

25.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, 3.5mm, ±20%, 25°C, 500mW/°C, -55°C to +125°C, NTC Термистор

NTC Термистор 10D15

40.00 ден (вклучено ДДВ)
10 Ohm, 5A, 15mm, ±20%, 25°C, 20mW/°C, -55°C to +200°C, NTC Термистор

NTC Термистор 10D20

80.00 ден (вклучено ДДВ)
10 Ohm, 6A, 20mm, ±20%, 25°C, 25mW/°C, -55°C to +200°C, NTC Термистор

NTC Термистор 10K

25.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 3mm, ±20%, 25°C, 450mW/°C, -55°C to +125°C, NTC Термистор

NTC Термистор 10K

25.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 5mm, ±20%, 25°C, 450mW/°C, -55°C to +125°C, NTC Термистор

NTC Термистор 10R

40.00 ден (вклучено ДДВ)
10 Ohm, 3A, 15mm, ±20%, 25°C, 20mW/°C, -55°C to +200°C, NTC Термистор

NTC Термистор 15D15

40.00 ден (вклучено ДДВ)
15 Ohm, 4A, 15mm, ±20%, 25°C, 21mW/°C, -55°C to +200°C, NTC Термистор

NTC Термистор 15D7

30.00 ден (вклучено ДДВ)
15 Ohm, 0.7A, 7mm, ±20%, 25°C, 27mW/°C, -55°C to +200°C, NTC Термистор

NTC Термистор 1D20

100.00 ден (вклучено ДДВ)
1 Ohm, 10A, 20mm, ±20%, 25°C, 27mW/°C, -55°C to +200°C, NTC Термистор