Прикажани 1–12 од 31 резултат

Прикажи 12 24 36

Отпорник 0.10R-9W

25.00 ден (вклучено ДДВ)
0.1 Ohm, 9W, ± 5%, -55°C to +155°C, Ceramic, Axial, Отпорник

Отпорник 0.12R-9W

25.00 ден (вклучено ДДВ)
0.12 Ohm, 9W, ± 5%, -55°C to +155°C, Ceramic, Axial, Отпорник

Отпорник 0.27R-9W

25.00 ден (вклучено ДДВ)
0.27 Ohm, 9W, ± 5%, -55°C to +155°C, Ceramic, Axial, Отпорник

Отпорник 0.47R-9W

25.00 ден (вклучено ДДВ)
0.47 Ohm, 9W, ± 5%, -55°C to +155°C, Ceramic, Axial, Отпорник

Отпорник 0.68R-9W

25.00 ден (вклучено ДДВ)
0.68 Ohm, 9W, ± 5%, -55°C to +155°C, Ceramic, Axial, Отпорник

Отпорник 1.2R-9W

25.00 ден (вклучено ДДВ)
1.2 Ohm, 9W, ± 5%, -55°C to +155°C, Ceramic, Axial, Отпорник

Отпорник 1.8K-9W

25.00 ден (вклучено ДДВ)
1.8 KOhm, 9W, ± 5%, -55°C to +155°C, Ceramic, Axial, Отпорник

Отпорник 1.8R-9W

25.00 ден (вклучено ДДВ)
1.8 Ohm, 9W, ± 5%, -55°C to +155°C, Ceramic, Axial, Отпорник

Отпорник 100R-9W

25.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, 9W, ± 5%, -55°C to +155°C, Ceramic, Axial, Отпорник

Отпорник 10K-9W

25.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 9W, ± 5%, -55°C to +155°C, Ceramic, Axial, Отпорник

Отпорник 120R-9W

25.00 ден (вклучено ДДВ)
120 Ohm, 9W, ± 5%, -55°C to +155°C, Ceramic, Axial, Отпорник

Отпорник 12K-9W

25.00 ден (вклучено ДДВ)
12 KOhm, 9W, ± 5%, -55°C to +155°C, Ceramic, Axial, Отпорник