Прикажани 1–12 од 301 резултат

Прикажи 12 24 36

DIP прекинувач 2P

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Дип прекинувач 2P, 100mA

DIP прекинувач 3P

30.00 ден (вклучено ДДВ)
DIP прекинувач 3P, 100mA

DIP прекинувач 4P

35.00 ден (вклучено ДДВ)
DIP прекинувач 4P, 100mA

DIP прекинувач 5P

40.00 ден (вклучено ДДВ)
DIP прекинувач 5P, 100mA

DIP прекинувач 6P

45.00 ден (вклучено ДДВ)
DIP прекинувач 6P, 100mA

DIP прекинувач 8P

50.00 ден (вклучено ДДВ)
DIP прекинувач 8P, 100mA

Двоен прекинувач GEP-101

70.00 ден (вклучено ДДВ)
Двоен прекинувач црвен со сијаличка 6P ON-OFF 15A/250VAC  20A/125VAC 25.5×21.5mm

Двоен прекинувач GEP-102

70.00 ден (вклучено ДДВ)
Двоен прекинувач црн со сијаличка 6P ON-OFF 15A/250VAC  20A/125VAC

Двоен прекинувач GEP-103

60.00 ден (вклучено ДДВ)
Двоен прекинувач црвен 4P ON-OFF 15A/250VAC  20A/125VAC 25.5x21.5mm

Заштита GEP-112

30.00 ден (вклучено ДДВ)
Пластична заштита за голем прекинувач

Заштита GEP-125А

35.00 ден (вклучено ДДВ)
Пластична заштита за мал прекинувач