Прикажани 1–12 од 151 резултат

Прикажи 12 24 36

Повеќевртежен тример 100K-3006P

40.00 ден (вклучено ДДВ)
100 КOhm, 0.75W, ±10 %, 15 Вртења, ±100 ppm/°C, -55°C to +125°C, 19x4.8mm, Тример

Повеќевртежен тример 100K-3296W

40.00 ден (вклучено ДДВ)
100 KOhm, 0.5W, ±10 %, 25 Вртења, ±100 ppm/°C, -55°C to +125°C, 9.5x4.8x10mm, Тример

Повеќевртежен тример 100K-RKT3266W

40.00 ден (вклучено ДДВ)
100 KOhm, 0.25W, ±20 %, 12 Вртења, ±200 ppm/°C, -55°C to +125°C, 7.3x6.7x 4.7mm, Тример

Повеќевртежен тример 100R-3006P

40.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, 0.75W, ±10 %, 15 Вртења, ±100 ppm/°C, -55°C to +125°C, 19x4.8mm, Тример

Повеќевртежен тример 100R-3296P

40.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, 0.5W, ±10 %, 25 Вртења, ±100 ppm/°C, -55°C to +125°C, 9.53x4.83x4.83mm, Тример

Повеќевртежен тример 100R-3296W

40.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, 0.5W, ±10 %, 25 Вртења, ±100 ppm/°C, -55°C to +125°C, 9.5x4.8x10mm, Тример

Повеќевртежен тример 100R-RKT3266W

40.00 ден (вклучено ДДВ)
100 Ohm, 0.25W, ±20 %, 12 Вртења, ±200 ppm/°C, -55°C to +125°C, 7.3x6.7x 4.7mm, Тример

Повеќевртежен тример 10K-3006P

40.00 ден (вклучено ДДВ)
10 КOhm, 0.75W, ±10 %, 15 Вртења, ±100 ppm/°C, -55°C to +125°C, 19x4.8mm, Тример

Повеќевртежен тример 10K-3296W

40.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 0.5W, ±10 %, 25 Вртења, ±100 ppm/°C, -55°C to +125°C, 9.5x4.8x10mm, Тример

Повеќевртежен тример 10K-RKT3266W

40.00 ден (вклучено ДДВ)
10 KOhm, 0.25W, ±20 %, 12 Вртења, ±200 ppm/°C, -55°C to +125°C, 7.3x6.7x 4.7mm, Тример

Повеќевртежен тример 1K-3006P

40.00 ден (вклучено ДДВ)
1 КOhm, 0.75W, ±10 %, 15 Вртења, ±100 ppm/°C, -55°C to +125°C, 19x4.8mm, Тример

Повеќевртежен тример 1K-3296W

40.00 ден (вклучено ДДВ)
1 KOhm, 0.5W, ±10 %, 25 Вртења, ±100 ppm/°C, -55°C to +125°C, 9.5x4.8x10mm, Тример